Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betonnen gietvloeren - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betonnen gietvloeren

Op zoek naar een betonpomp om uw gietvloer te storten. De kleine betonpompen van Boogaart Betonpompen zijn bij uitstek geschikt voor het storten van betonnen gietvloeren. Met een kleine betonpomp kutn u zeer gedoseerd en met uiterste precisie uw gietvloeren storten, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Betonnen gietvloer aan laten leggen

De aanleg van een betonnen gietvloer kan arbeidsintensief zijn. Echter met een kleine betonpomp is het aanleggen van gietvloeren een fluitje van een cent. De kleine betonpompen van Boogaart Betonpompen beschikken over een flexibele en handzame slang met een maximale lengte van 200 meter. Hierdoor kunt u uw betonnen gietvloeren eenvoudig aanleggen in lastig bereikbare ruimtes. Tevens gaat het verpompen eenvoudig en snel waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

betonnen gietvloeren

Meer informatie over betonnen gietvloeren

Voor meer informatie over het aanleggen van gietvloeren middels een kleine betonpomp raden wij u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Voor een mooi en glanzend eindresultaat van uw gietvloer is een kleine betonpomp een echte aanrader.