Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Beton verpompen en storten op landgoed Dongewijk

Vandaag hadden we de mooie taak om enkele m3 beton te verpompen en storten op het prachtige landgoed Dongewijk behorende tot het geografische gebied Tilburg – Breda. Dit landgoed is circa 16.6 HA groot en bevindt zich ten zuiden van de Bredaseweg.

Op dit landgoed staat een  prachtige villa met daarachter een charmant theekoepeltje. Toen Tilburg nog een garnizoensstad was, fungeerde villa Dongewijk als herberg. Tot 1965 was er in villa Dongewijk een café gevestigd. Op dit moment is de villa in particulier bezit. De eigenaar heeft ons gevraagd om in de oude paardenstal de beton te verpompen en te storten.

Binnen 2 uur was de klus geklaard met behulp van onze mini betonpomp. Voor de huur van een kleine betonpomp of informatie hierover kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Het verpompen gaat gemakkelijk en snel en is daarmee zowel efficiënt als kostenbesparend. Wij beschikken over 8 mini betonpompen op verschillende locaties in Nederland. Hierdoor zijn we zeer flexibel.

Terug naar nieuwsberichten