Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Zelf beton storten? Huur een betonpomp - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Zelf beton storten? Huur een betonpomp

Wilt u zelf beton storten? Dan zijn er een aantal manieren om dit te doen. U kunt een betonwagen laten komen, u kunt zelf zakken kopen in de bouwmarkt of u huurt een mini betonpomp en laat alles thuis bezorgen. Het huren van een kleine betonpomp is het makkelijkste en minst arbeidsintensief. Zelf beton storten was nog nooit zo makkelijk!

Zelf beton storten vs. beton laten storten

Een betonwagen laten komen is handig, alleen is een betonwagen vaak log en komt het niet op moeilijk bereikbare plekken. Eventueel kunt u ook zelf zakken cement in de bouwmarkt kopen, echter zijn deze zaken vaak zwaar en kost het u veel tijd om alles klaar te zetten. Bij Boogaart Betonpompen raden we daarom aan om een kleine betonpomp in te huren wanneer u zelf beton wilt gaan storten. De kleine betonpomp wordt inclusief slang en beton geleverd. Zelf een betonnen vloer storten is door middel van een kleine betonpomp is een fluitje van een cent. De kleine betonpomp beschikt over een slang met een maximale lengte van 150 meter, hierdoor kunt u eenvoudig de hoeveelheid beton doseren.

Zelf beton storten met een kleine betonpomp?

Een betonwagen laten komen is duur, daarom kunt u beter zelf beton storten met behulp van een kleine betonpomp. Schakel de vakspecialisten in van Boogaart Betonpompen. Wilt u weten wat de kosten zijn van beton en het huren van een kleine betonpomp? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.