Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betonpompverhuur - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betonpompverhuur

Een betonpomp huren? Maak dan gebruik van de betonpompverhuur van Boogaart Betonpompen. Onze betonpompverhuur is voortgekomen uit meer dan 25 jaar ervaring in beton storten. Wij beschikken over een groot wagenpark met kleine betonpompen, hierdoor staat er altijd een kleine betonpomp voor u klaar. De kleine betonpomp is multifunctioneel inzetbaar en toe te passen bij verschillende werkzaamheden.

Toepassingen betonpompverhuur

Met de betonpompverhuur van Boogaart Betonpompen beschikt u over een kleine betonpomp voor het storten van beton op moeilijk bereikbare plaatsen. Op bijna elke hoogte, diepte of afstand kunt u middels een flexibele slang uw beton storten. Een kleine betonpomp wordt voornamelijk gebruikt bij het storten van vloeren, funderingen, druklagen, het vullen van naden en buispalen. Interesse? Vraag naar de betonpompverhuur van Boogaart Betonpompen.

Waarom betonpompverhuur van Boogaart Betonpompen?

Onze betonpompverhuur is ideaal voor de kleinere betonstort. Al onze kleine betonpompen worden verhuur inclusief machinist en zijn desgewenst uit te breiden met extra personeel. Als u een betonpomp van Boogaart Betonpompen huurt geniet u van de volgende voordelen:

  • Ervaren betonpompmachinisten
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de betonstort
  • Ruim 80 meter slang beschikbaar per betonpomp

Offerte betonpompverhuur

Wilt u een kleine betonpomp huren? Vul dan online ons offerteformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.