Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Tarieven - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Tarieven

Beton verpompen met een kleine betonpomp is specialistenwerk. De kleine betonpomp is alleen te bedienen door ervaren vakmensen. Hierdoor is de kleine betonpomp alleen te huur in combinatie met een machinist. Een betonpomp huren is prijstechnisch zeer aantrekkelijk, aangezien al onze machinisten ruime ervaring hebben in het storten van beton en betekenen hierdoor een meerwaarde voor uw bouwproject. Naast de machinist kunt de betonstort uitvoeren met uw eigen mensen, maar ook is het mogelijk de complete betonstort aan ons uit te besteden. Vraag naar onze aantrekkelijk tarieven.

De prijs voor het huren van de kleine betonpomp bedraagt:

  • kilometervergoeding: € 0,65 per kilometer
  • pomp inclusief machinist: € 78,50 per uur
  • toeslag per meter slang € 2,-
  • smeerbed: € 10,- per stuk

De minimale afname van de pomp bedraagt 2 uur.

De voorrijkosten worden berekend vanuit de vestigingen Den Bosch, Gouda, Haarlem, Tholen en Venlo. De prijzen van beton variëren sterk per regio. Wilt u meer weten over de kosten van een betonvloer storten zijn? Voor de prijzen van beton kunt u gebruik maken van de online berekeningsmodule of  contact met ons opnemen. Tevens is het mogelijk een  offerte aanvraag in te dienen. Vermeld in de aanvraag de locatie en de te pompen afstand. Over het algemeen ontvangt u dezelfde dag nog een offerte.
De kosten voor het huren van de kleine betonpomp zijn dikwijls lager dan de kosten voor het inhuren van een grote betonpomp of de kruiwagen beton stort. Dat deze manier van beton storten kosten besparend is, is niet onbekend gebleven. De afgelopen jaren neemt de verhuur van kleine betonpompen een hoge vlucht. Het huren van de kleine betonpomp is daarom in overleg en het liefst een aantal werkdagen voor aanvang van de pomp stort.

Op al onze offertes, overeenkomsten en leveranties van producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.