Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Kosten beton fundering - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Kosten beton fundering

Staat u op het punt een fundering van beton te storten, maar wilt u eerst weten wat de kosten zijn? Een betonnen fundering storten doet u makkelijk, snel en nauwkeurig met een kleine betonpomp. Een beton fundering kent vele toepassingen, bijvoorbeeld voor uw woning, aanbouw, tuinhuis, garage of hekwerk.

Kosten kleine betonpomp huren

De kosten voor het storten van een betonnen fundering zijn afhankelijk van een aantal factoren. U dient rekening te houden met de oppervlakte van het project, maar ook de gewenste beton- en cementsoort en huur van materialen. Hieronder geven wij u een grove schatting van de kosten, voor een specifieke prijsopgave kunt een vrijblijvend een offerte opvragen.

  • Betonpomp inclusief machinist: € 75,- per uur
  • Toeslag per meter slang € 1,75
  • Smeerbed: € 10,- per stuk
  • Kilometervergoeding: € 0,65 per kilometer

Laat uw fundering storten!

U kunt een hoop tijd, moeite en kosten besparen door uw fundering te laten storten met een kleine betonpomp. De kleine betonpomp is uitgerust met een flexibele slang die tot wel 200 meter de betonmortel kan verkopen naar de gewenste plaats. De slang wringt u eenvoudig door ramen en deuren, over obstakels en door bochten, zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen enkel probleem. Daarnaast voorkomt u verspilling van betonmortel. Tevens bespaart u een hoop mankracht, aangezien de kleine betonpomp door slechts één kan worden bestuurd.

  • bespaart u veel arbeidsintensief werk, geen gejouw met zakken betonmortel en zware kruiwagens.
  • ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.
  • ervaren machinisten en meer dan 25 jaar ervaring.

Vrijblijvend offerte

Wilt u meer weten over de kosten van een betonnen fundering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor aanvullende vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 0167-531013.