Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Aanhanger betonpomp - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Aanhanger betonpomp

Een aanhanger betonpomp van Boogaart Betonpompen is een goed alternatief voor een betondumper of een giekpomp en is flexibel in te zetten op iedere bouwlocatie en zeker op moeilijk bereikbare plekken. De aanhanger betonpomp kan worden uitgerust met een slang met een maximale lengte van 240 meter en een minimale lengte van 5 meter. Het overbruggen van grote afstanden wordt op deze manier heel makkelijk. De aanhanger betonpomp komt op plaatsen waar grote vrachtwagens niet kunnen komen. Tevens kunt u de betonmortel eenvoudig doseren, waardoor verspilling minimaal is.

kleine betonpompDe voordelen van een kleine betonpomp

De aanhanger betonpomp, ook wel mini betonpomp of kleine betonpomp genoemd, heeft vele voordelen. Het apparaat is ideaal in te zetten voor het storten van beton voor een tuinhuis of een aanbouw. Tevens is de mini betonpomp ideaal voor het vullen van de langsnaden of kelknaden van kanaalplaatvloeren. De voordelen van een aanhanger betonpomp op een rij:

  • Eenvoudig betonmortel doseren
  • Wendbare en handzame slang om nauwkeurig te spuiten
  • Beton storten op moeilijk bereikbare plekken
  • Kostenbesparend

Voor wie is de mini betonpomp bedoeld?

De betonpomp is de ideale oplossing voor zowel de zakelijke klant als particulieren. De betonpomp is alleen met machinist te huur. Geef ons uw wensen door via het offerteformulier en wij zullen een passende offerte voor u samenstellen.