Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Nieuwe pompmachinist

Betonpomp huren? Dat wordt nog makkelijker. Want vandaag willen we u voorstellen aan onze nieuwe pompmachinist: Drees van den Berg Junior.

Van den Berg Junior gaat met ingang van vandaag het team versterken van minibetonpompen.nl In het begin zal hij nog veel met zijn vader op pad gaan om het werken met de betonpomp goed onder de knie te krijgen. Als hij iets ouder is zal hij ook zelfstandig de weg op gaan om beton te verpompen en te storten in het mooie Noord Brabant.

Ook interesse om pompmachinist te worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe pompmachinisten. Ben je ZZP-er en heb je ervaring in de beton of de bouw? Voor de mini betonpomp zoeken wij in Gouda, Tholen, Haarlem en Venlo een betonpompmachinist. Binnen deze functie hou je je bezig met het verpompen en storten van beton door heel Nederland. Het werk bestaat uit het koppelen van pompslangen en het bedienen van de betonpomp. Het betreft afwisselend werk, waarbij zelf initiatief een vereiste is.

Werkervaring als zzp’er pompmachinist is gewenst maar niet vereist. De eerste periode zal je door ons worden ingewerkt. Het is mogelijk de functie als zzp’er naast andere (eigen) bouw werkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen:

  • Rijbewijs B/E of bereid deze te halen;
  • Affiniteit met de bouw;
  • Proactief en hands-on bouwmentaliteit;
  • ZZP’er;

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar nieuwsberichten