Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Kosten betonvloer storten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Kosten betonvloer storten

Het verpompen van beton is specialistenwerk. Bij Boogaart Betonpompen maken we gebruik van een kleine betonpomp. Met een kleine betonpomp kunnen we nauwkeurig beton storten op de gewenste locatie, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarnaast is het gebruik van een kleine betonpomp een Arbo-vriendelijke methode en bespaart u daarmee veel tijd en geld. Een betonpomp is altijd uitgerust met een machinist en desgewenst is dat uit te breiden met aanvullend personeel van Boogaart Betonpompen. Een betonvloer storten met een betonpomp is qua kosten zeer aantrekkelijk t.o.v. traditionele methoden.

kosten-betonvloer-stortenTarieven kleine betonpomp huren

De kosten voor het storten van een betonvloer zijn afhankelijk van het aantal gewenste m³ en de beton- en cementsoort. Tevens kunt u gebruik maken van een betonpomp. De kosten voor storten van een betonvloer met behulp van een betonpomp zijn als volgt:

  • kilometervergoeding: € 0,65 per kilometer
  • pomp inclusief machinist: € 75,- per uur
  • toeslag per meter slang € 1,75
  • smeerbed: € 10,- per stuk

Per project zullen de kosten voor het storten van een betonvloer variëren. Wilt u bijvoorbeeld printbeton of een andere betonsoort? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte. Wij beschikken over vier wagenparken verdeeld over Alkmaar, Den Bosch, Gouda en Steenbergen, hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn.

Voordelen kleine betonpomp voor storten van een betonvloer

De kosten van een betonvloer storten kunt u flink reduceren door gebruik te maken van een kleine betonpomp. In vergelijking tot het inhuren van een grote betonpomp of de kruiwagen stort kunt u veel tijd en geld besparen. Tevens is het gebruik van een kleine betonpomp een Arbo-vriendelijke methode die u veel arbeidsintensief werk bespaart.

Meer informatie over de kosten van een betonvloer storten

Wilt u meer weten over de kosten van een betonvloer storten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactofrmulier of bel direct naar 0167-531013. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.