Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betonnen vloer storten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betonnen vloer storten

Beton storten of een betonnen vloer storten? Het storten van een betonnen vloer is een flinke klus. In de meeste gevallen wordt een vakspecialist ingehuurd, met name bij de grote oppervlaktes. Wanneer u een mini betonpomp huurt wordt het storten van een betonnen vloer vele malen makkelijker. Lees hier meer over hoe u een betonnen vloer kunt storten.

beton laten stortenWaar moet ik rekening mee houden bij het storten van een betonnen vloer?

Laat u bij het storten van een betonnen vloer eerst goed informeren over het fundament, de isolatie en de leidingen in je huis. Bij het storten van betonvloeren voor uw woning komt veel kijken. Houdt bij het storten van een betonnen vloer bijvoorbeeld rekening met de dikte van de betonlaag. De betonlaag moet minimaal 8 centimeter dik zijn om een sterkte van de betonvloer te garanderen. Na het storten van de betonnen vloer moet u ervoor zorgen dat het beton evenredig verdeeld is, hier kunt u een afrijlat voor gebruiken. Ligt de betonvloer en strak en glad bij? Zorg er dan voor dat u de eerste 3 dagen niet over het beton loopt, want het kan zijn dat de bovenkant nog nat is. In totaal heeft uw nieuwe betonnen vloer twee weken de tijd nodig om te drogen.

Een betonnen vloer laten storten?

Wilt u een betonnen vloer laten storten? Of misschien wilt u het zelf doen? Bij Boogaart Betonpompen kunt u een mini betonpomp huren tegen een scherp tarief. Tegen een extra vergoeding kunt u een machinist inhuren die ervoor zorgt dat uw betonnen vloer er glad bij ligt. Met een vakspecialist van Boogaart Betonpompen heeft u gegarandeerd een mooi resultaat.