Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betonnenvloer woning - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betonnenvloer woning

Bent u aannemer en wilt u betonvloeren laten storten voor één of meerdere woningen? Of wilt u zelf een huis gaan bouwen? Met een kleine betonpomp van Boogaart Betonpompen kunt u eenvoudig beton storten op iedere gewenste locatie, denk bijvoorbeeld aan uw woonkamerbadkameraanbouw of zelfs tuinhuis. Het storten van betonvloeren voor een woning wordt een fluitje van een cent met een kleine betonpomp.

Betonpompen verhuur

Betonvloer storten

Een (kleine) betonpomp is bij uitstek geschikt voor de kleinere betonstort. Door de flexibele slang, met een maximum van 240 meter, kunt u moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig bereiken. Bij een nieuwbouwwoning kunnen de wegen vaak slecht of ontoegankelijk zijn, waardoor u met een kleine betonpomp de betonvloer eenvoudig kunt laten storten. Ook voor betonvloeren op de eerste of tweede etage van uw woning is een kleine betonpomp ideaal. De flexibele slang kunt u eenvoudig over muren tillen en door bochten wringen, waardoor de betonmortel op de gewenste plaats kan worden gestort. De voordelen van Boogaart Betonpompen zijn:

  • Ervaren machinisten voor het besturen van de betonpomp
  • Vakkundig advies over het te storten beton op de bouwlocatie
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de betonstort

Naast het storten van betonvloer voor een woning, is de kleine betonpomp ook ideaal voor het storten van funderingen voor een tuinhuis of aanbouw, maar ook voor het vullen van naden of kelknaden van kanaalplaatvloeren. Ofwel, de kleine betonpomp is multifunctioneel inzetbaar.

Betonvloeren woningen (laten) storten?

Voor het storten van betonvloeren voor woningen is het aan te raden om een kleine betonpomp te huren. Per situatie kunnen wij een advies op maat geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan.