Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Printbeton - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Printbeton

Printbeton is de ideale manier om beton tot leven te brengen. Niet langer een egale, saaie vloer van beton, maar een sprekende betonvloer met een print erop. Hierbij zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Zo kunt u kiezen voor printbeton met een print van natuursteen, klinkers of kasseien. Ook uw eigen gekozen print is mogelijk. Deze betonsoort staat ook wel bekend als gefigureerd beton.

De voordelen van printbeton

Het grootste voordeel van printbeton is de duurzaamheid: dit beton gaat al gauw twintig jaar mee! Printbeton kan gebruikt worden als vervanger van bijvoorbeeld betonklinkers, sierbestrating en terrastegels. Het beton wordt zodanig gestort dat het één geheel is. Hierdoor zijn er geen naden, waardoor er geen onderhoud nodig is. Kiest u voor printbeton, dan zult u geen last meer hebben van onkruid. De betonlaag is bovendien kleurvast, omdat deze gekleurd wordt met hoogwaardige kleurpigmenten.

Meer informatie over printbeton

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van printbeton? Heeft u een bepaalde print die u gerealiseerd wilt hebben in beton? Of bent u benieuwd wat de kosten van printbeton zijn? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Wij voorzien u namelijk met alle plezier van meer informatie. Bel ons op 0167 – 531 013. U kunt ook direct online een offerte aanvragen voor printbeton. U ontvangt van ons geheel vrijblijvend een prijsopgave.