Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betondumper - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betondumper

Met een betondumper kunt u op moeilijk terrein kleine hoeveelheden betonmortel vervoeren en storten op de gewenste plek. Waar u met een betonpomp uw betonmortel gedoseerd kunt storten, kunt u met een betondumper grotere hoeveelheden in één keer storten. Een betondumper is goed in te zetten voor grotere oppervlaktes waar vrachtwagens niet direct bij kunnen. Echter wanneer u nauwkeurig te werk wilt gaan en de verspilling van het betonmortel wilt minimaliseren, raden wij aan om gebruik te maken van een kleine betonpomp.

Betondumper of kleine betonpomp?

Het voordeel van een betondumper is dat u grote hoeveelheden beton kunt storten met minimale fysieke inspanning. De wendbaarheid en vermogen van een betondumper maken het mogelijk dat u over moeilijk terrein uw betonmortel kan vervoeren. Echter is veel gevallen is een kleine betonpomp een betere optie. Met een kleine betonpomp kunt u eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken uw beton storten. Met een wendbare slang met een maximale lengte van 200 meter kunt u eenvoudig uw beton storten. Waar u met een betondumper vaak meerdere keer heen en weer moet rijden, kunt u met een kleine betonpomp heel eenvoudig van blijven pompen terwijl de betonpomp op een vaste locatie blijft staan. Een kleine betonpomp vraagt om minimale fysieke inspanning met een maximaal tevreden eindresultaat.

Direct een betonpomp huren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een kleine betonpomp? Stel dan uw vraag via ons contactformulier. Wil u weten wat het u gaat kosten om een betonpomp te huren? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan.