Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Minibetonpomp huren - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Minibetonpomp huren

een betonpomp huren kan op verschillende manieren.  De kleine betonpomp is te huur met machinist en kan desgewenst worden aangevuld met extra personeel. Wilt u zelf beton storten? Dan kunt u ook een betonpomp huren en aanvullend gebruik maken van uw eigen personeel.

Betonpomp huren: materiaal en personeel

Een betonpomp huren is aantrekkelijk voor iedere betonstort. Op aanvraag is het mogelijk de betonstort uit handen te geven tegen een vaste aanneemsom. Wij maken gebruik van vakkundig personeel dat is voorzien uitstekend materiaal voor een zeer hard eindresultaat. Tevens is het mogelijk de benodigde materialen los van het personeel te huren.

De aansturing en inbedrijfstelling van de kleine betonpomp is specialisten werk. Daarom is onze betonpomp verhuur altijd inclusief één begeleidende machinist.

Wilt u direct een betonpomp huren?

Mede door gebruik te maken van collega bedrijven kunt u een betonpomp huren door heel Nederland. Door deze landelijke dekking kunt u optimaal profiteren van onze verhuurservice. Tevens kunt u bij het betonpomp huren gebruik maken van onze aantrekkelijke beton inkooptarieven. Voor u, als klant, is dit de aantrekkelijkste optie. Wij stemmen met de betoncentrale het ideale betonmengsel af.  Hierdoor loopt u niet het risico dat het mengsel niet verpompbaar is. Natuurlijk kunt u uw wensen met betrekking tot betonsterkte aan ons kenbaar maken.

Betonpomp huren? Neem voor meer prijsinformatie contact met ons op.