Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Betonvloer gieten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Betonvloer gieten

Een betonvloer gieten is een specialistisch vakgebied en dat is de reden dat veel doe-het-zelvers daar tegenop zien. Een betonvloer gieten kunt u daarom uitbesteden aan vakspecialisten.

Voordelen betonvloer gieten

Met beton kunt u alle kanten op. Het gieten van een betonvloer wordt vaak toegepast bij vloerverwarming, is ontzettend sterk en gaat geluidsoverlast tegen. Echter het gieten van een betonvloer in uw woning, aanbouw of pand is niet altijd eenvoudig.

Gieten van beton dmv kleine betonpomp

Gesjouw met betonmortel en kruiwagens vergt veel energie. Bovendien zijn bepaalde plaatsen lastig te bereiken. In veel gevallen biedt een kleine betonpomp uitkomst. Aan de kleine betonpomp is een flexibele slang te monteren, met een maximale lengte van 200 meter, waarmee u zich eenvoudig over muren en door bochten kunt wringen. Tevens kunt u middels de slang eenvoudig de betonstort sturen en doseren. Een betonvloer gieten met een kleine betonpomp is uiterst eenvoudig.

Bij Boogaart Betonpompen voorzien wij u van vakkundig advies. Dagelijks voeren wij betonstort uit, waardoor wij precies weten welke oplossing het beste voor u is. Bovendien beschikken wij over een breed wagenpark, waardoor op korte termijn altijd een betonpomp voor u klaarstaat.

Betonvloer gieten?

Wilt u met behulp van een (kleine) betonpomp een betonvloer gieten? Vraag dan vrijblijvend via ons offerteformulier onze tarieven op. Wij bekijken u situatie nauwkeurig en geven u een eerlijke prijs.