Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Naden kanaalplaten vullen - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Naden kanaalplaten vullen

Met een kleine betonpomp is het vullen van de naden in kanaalplaten heel eenvoudig. Door de smalle slang van de kleine betonpomp kan er efficiënt en nauwkeurig worden gewerkt. De smalle slang zorgt ervoor dat er minder beton wordt verspild tijdens het vullen van de naden in de kanaalplaten, waardoor u schoon te werk kunt gaan. Het resultaat is een nette en strakke vloer.

Een kleine betonpomp voor al uw kanaalplaten

Het volstorten van de naden in kanaalplaten kan een flinke klus zijn, echter met een kleine betonpomp is dit heel eenvoudig. De kleine betonpomp van Boogaart Betonpompen is uitermate geschikt voor het vullen van naden in kanaalplaten. Met een slanglengte van max. 150 kunt u een groot gebied bestrijken of zelfs op verschillende verdiepingen werken. Uw kanaalplaten afgewerkt tot een prachtig eindresultaat.

Zelf de naden in kanaalplaten vullen?

Een kleine betonpomp is uitermate geschikt voor het zelf vullen van de naden in kanaalplaten. Bij Boogaart Betonpompen adviseren wij u graag over het vullen van de naden in kanaalplaten. Tevens kunt u direct online een offerte aanvragen.