Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Prefab vloeren - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Prefab vloeren

Prefab vloeren zijn opgebouwd uit kanaalplaten. Een kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die in de fabriek op maat wordt gemaakt. Het voordeel van deze prefab vloeren is dat deze snel geassembleerd zijn. Om de kanaalplaten tot één geheel te vormen dienen de naden van de kanaalplaten gevuld te worden met beton. Voor het vullen van de naden kunt u gebruik maken van een kleine betonpomp.

Voordelen kleine betonpomp

Met een kleine betonpomp is het mogelijk om nauwkeurig beton te storten. Met name het vullen van de naden van kanaalplaten is werk dat met precisie moet gebeuren. U prefab vloeren kunt u daarom het beste afwerken met een kleine betonpomp.

  • En flexibele slang voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • Eenvoudig doseren van betonmortel
  • Kostenbesparend en Arbo-vriendelijke werkmethode

Meer informatie

Wil u meer informatie over de afwerking van prefab vloeren middel een kleine betonpomp? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.