Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Technische gegevens minibetonpomp - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Technische gegevens minibetonpomp

De kleine betonpomp is groots in zijn kunnen, maar heeft ook zijn beperkingen. Zo dienen de volgende grenzen in acht te worden genomen.

Specificaties / gegevens

Kleine aanhangerpomp:Betonpomp
Maximale korrelgrootte: 16 mm grind (spramex)
Maximale pomp capaciteit: 18 kuub per uur
Maximale afstand: 200 meter
Maximale hoogte: 40 meter

Grote aanhangerpomp:
Maximale korrelgrootte: 32 mm grind
Maximale pomp capaciteit: 54 kuub per uur
Maximale afstand: 250 meter
Maximale hoogte: 65 meter

Bovenstaande criteria is van toepassing bij een optimaal betonmengsel. De beton samenstelling is de belangrijkste factor bij het halen van de bovengrenzen. Groot grind, een schraal mengsel of een lage consistentie beperken de te pompen afstand aanzienlijk. Overleg bij twijfel altijd met één van onze medewerkers.

Onze service auto’s zijn self-supporting. Voorzien van aggregaat, water en lucht kan elke betonstort op elke plaats gerealiseerd worden.

De maximale pomphoogte en pompafstand is afhankelijk van de samenstelling van de beton. Iedere situatie is anders. Neem voor meer informatie, omtrent de mogelijkheden en samenstelling van het mengsel, contact met ons op.