Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Vloeivloeren - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Vloeivloeren

Een vloeivloer is een kant en klare vloer die op locatie eenvoudig en snel kan worden gestort. Vloeivloeren bestaan uit een voorgemengde droge mortel en worden op locatie met water vermengd. Het grote voordeel van het storten van vloeivloeren is dat deze vloeren zelf nivellerend zijn, ofwel de vloer zal uit zichzelf afvlakken en tot een glad eindresultaat komen.

Vloeivloeren storten

Middels een kleine betonpomp is het mogelijk om vloeivloeren nauwkeurig te storten, zonder verspilling van betonmortel. Een kleine betonpomp beschikt over een maximaal 200 meter flexibele en handzame slang waardoor het storten van de vloeivloer op moeilijk bereikbare plaatsen geen enkel probleem is. Ook het storten aan de achterzijde van een pand of door een pand heen is mogelijk met een kleine betonpomp.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het storten van vloeivloeren met een kleine betonpomp? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.