Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Gietdekvloer - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Gietdekvloer

Gietdekvloeren worden steeds vaker toegepast. Dit is niet zonder reden! Diversen factoren spelen hierin een rol:  Enerzijds doordat de overheid deze manier van ARBO verantwoord werken voorschrijft. Anderzijds doordat de kwaliteit van de gietvloer constant gewaarborgd is.

Soorten gietdekvloeren

Er zijn twee soorten gietdekvloeren verkrijgbaar. Deze twee soorten onderscheiden zich in het bindmiddel: cement of gips (anhydriet). Het is belangrijk om hiervan bewust te zijn. Tegellijmpasta is bijvoorbeeld geschikt voor cementgebonden gietdekvloeren of voor anhydrietvloeren. Dit is niet uitwisselbaar. Vandaar het belang om bewust met de productkeuze om te gaan.

Gietdekvloeren worden op verschillende wijzen toegepast: zwevend, met vloerverwarming en in renovatieprojecten. Zie voor meer informatie de productfolder.