Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Prijs beton storten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Prijs beton storten

Wilt u een betonvloer laten storten? Voor het storten van beton maken we bij Boogaart Betonpompen gebruik van een kleine betonpomp. Een kleine betonpomp is uitgerust met een flexibele slang van maximaal 200 meter. Met de flexibele slang kunt u eenvoudig beton storten op de gewenste locatie, zonder dat daar veel inspanning bij komt kijken. Bovendien is een kleine betonpomp ideaal om beton te storten op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de eerste etage van uw huis, uw tuin of de kelder. De kleine betonpomp doet het werk! Een betonvloer storten met een kleine betonpompen is qua prijs zeer aantrekkelijk t.o.v. traditionele methoden.

Prijs beton storten

De prijs voor het storten van beton met behulp van een kleine betonpomp is afhankelijk van het aantal gewenste m³ en de beton- en cementsoort. De prijs voor het storten van beton met een kleine betonpomp zijn als volgt:

  • Betonpomp inclusief machinist: € 75,- per uur
  • Toeslag per meter slang € 1,75
  • Smeerbed: € 10,- per stuk
  • Kilometervergoeding: € 0,65 per kilometer

De prijs voor het storten van beton zal per project verschillen. Om u een duidelijk beeld te geven van de kosten sturen wij u graag vrijblijvend een offerte. Vanuit onze wagenparken in Alkmaar, Den Bosch, Gouda en Steenbergen kunnen wij u snel van dienst zijn.

Voordelen kleine betonpomp huren

In vergelijking tot een grote betonpomp of de kruiwagenstort kunt u met een kleine betonpomp veel tijd en geld besparen. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

  • bespaart u veel arbeidsintensief werk, geen gejouw met zakken betonmortel en zware kruiwagens.
  • ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.
  • ervaren machinisten en meer dan 25 jaar ervaring.

Prijs opvragen

Wilt u meer weten over de prijs van beton storten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor andere vragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier of bellen naar 0167-531013.