Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Schuimbeton - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Schuimbeton

Een betonnen fundering van schuimbeton aanleggen? Maak gebruik van een kleine betonpomp. Betonnen funderingen worden vaak op moeilijk bereikbare plaatsen gestort, hierdoor is het aan te raden om gebruik te maken van een kleine betonpomp. De kleine betonpomp beschikt over een flexibele en handzame slang van maximaal 200 meter, waardoor u bijna op iedere hoogte, diepte of afstand uw beton kunt storten.

Schuimbeton als fundering

Schuimbeton wordt veelal gebruikt in de wegenbouw als lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal. Ook in de woningbouw is schuimbeton een populaire betonsoort. Schuimbeton is populair door zijn lichtgewicht en wordt gebruikt op plekken waar de ondergrond niet draagkrachtig genoeg is. Daarnaast is schuimbeton een veel gekozen betonsoort door de positieve isolerende- en vochtwerende eigenschappen.

Schuimbetonfundering aanleggen?

Met een kleine betonpomp is het eenvoudig om uw betonmengsel naar de gewenste locatie te verpompen. Met een kleine betonpompinstallatie kunt u met uiterste precisie de betonlaag aanbrengen, hierdoor is verspilling van het beton uitgesloten. Tevens is het werken met een kleine betonpomp Arbo-vriendelijke methode die u veel tijd en geld bespaart.

Meet informatie over schuimbeton storten

Wilt u meer weten over schuimbeton storten met een kleine betonpomp van Boogaart Betonpompen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.