Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Beton Sorten, Zelf doen of uitbesteden?

Beton Sorten, Zelf doen of uitbesteden?

Moet je beton nu zelf storten, of kan je dit beter laten doen? Hoe gaat het beton storten in zijn werk? Onder het mom van : een afbeelding zegt meer dan duizend woorden hebben wij een film gemaakt. Hierin is te zien wat er allemaal komt kijken bij het storten van beton. Zodat u nu zelf de keuze kan maken: zelf doen of laten doen.

Wanden en palen vullen met beton

Wanden en palen vullen met beton

In Amsterdam op de Krom Boomssloot hebben we meerdere palen gevuld met in totaal 38 m3 beton. Deze metalen palen/buizen worden gevuld met beton en dienen ter stevigheid van de nieuwe kademuren. In verband met de beperkte ruimte op de kade en de handzame leidingen was dit een ideaal klusje voor de mini betonpomp zie foto’s!

In Eindhoven zullen we de komende weken wanden vullen met beton voor een zichtwand. Dit houdt in dat de wanden na het verwijderen van de bekisting in het zicht blijven; er wordt niks meer voor gemonteerd. Deze beton is zo wit mogelijk van kleur om een mooi effect te krijgen. Dit alles gebeurd op de High Tech Campus. Met de betonpomp en zijn dunne slangen kunnen we tot onderin de kist komen en alles geleidelijk storten wat erg belangrijk is.

Werkvloer storten voor Duinhof Oost appartementen in Cadzand-bad

Werkvloer storten voor Duinhof Oost appartementen in Cadzand-bad

Vandaag beton verpompt voor een werkvloer in Cadzand-bad. Het storten van deze werkvloer van 5 cm dik werd door de mannen van Fraanje nauwkeurig uitgevoerd. Dit is mede mogelijk doordat er met de minibetonpomp heel gedoseerd en rustig gestort kan worden.Uiteindelijk is er ruim 50 m3 verpompt.

Er worden hier 1 tot 3 slaapkamerappartementen gebouwd met een oppervlakte van circa 66m² en 150m². Alle appartementen beschikken over ruime balkons. De appartementen op de begane grond genieten van een privétuin. Om het natuurlijke en verkeersarme karakter van de ontwikkeling te benadrukken, worden alle parkeerplaatsen en bergingen ondergronds gebouwd. Elk appartement beschikt over minstens één ondergrondse parkeerplaats en een persoonlijke afsluitbare berging. Bovendien zijn er ruime fietsen-bergingen in de parkeergarage voorzien.

Nieuwe pompmachinist

Nieuwe pompmachinist

Betonpomp huren? Dat wordt nog makkelijker. Want vandaag willen we u voorstellen aan onze nieuwe pompmachinist: Drees van den Berg Junior.

Van den Berg Junior gaat met ingang van vandaag het team versterken van minibetonpompen.nl In het begin zal hij nog veel met zijn vader op pad gaan om het werken met de betonpomp goed onder de knie te krijgen. Als hij iets ouder is zal hij ook zelfstandig de weg op gaan om beton te verpompen en te storten in het mooie Noord Brabant.

Ook interesse om pompmachinist te worden?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe pompmachinisten. Ben je ZZP-er en heb je ervaring in de beton of de bouw? Voor de mini betonpomp zoeken wij in Gouda, Tholen, Haarlem en Venlo een betonpompmachinist. Binnen deze functie hou je je bezig met het verpompen en storten van beton door heel Nederland. Het werk bestaat uit het koppelen van pompslangen en het bedienen van de betonpomp. Het betreft afwisselend werk, waarbij zelf initiatief een vereiste is.

Werkervaring als zzp’er pompmachinist is gewenst maar niet vereist. De eerste periode zal je door ons worden ingewerkt. Het is mogelijk de functie als zzp’er naast andere (eigen) bouw werkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen:

  • Rijbewijs B/E of bereid deze te halen;
  • Affiniteit met de bouw;
  • Proactief en hands-on bouwmentaliteit;
  • ZZP’er;

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beton verpompen en storten op landgoed Dongewijk

Beton verpompen en storten op landgoed Dongewijk

Vandaag hadden we de mooie taak om enkele m3 beton te verpompen en storten op het prachtige landgoed Dongewijk behorende tot het geografische gebied Tilburg – Breda. Dit landgoed is circa 16.6 HA groot en bevindt zich ten zuiden van de Bredaseweg.

Op dit landgoed staat een  prachtige villa met daarachter een charmant theekoepeltje. Toen Tilburg nog een garnizoensstad was, fungeerde villa Dongewijk als herberg. Tot 1965 was er in villa Dongewijk een café gevestigd. Op dit moment is de villa in particulier bezit. De eigenaar heeft ons gevraagd om in de oude paardenstal de beton te verpompen en te storten.

Binnen 2 uur was de klus geklaard met behulp van onze mini betonpomp. Voor de huur van een kleine betonpomp of informatie hierover kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Het verpompen gaat gemakkelijk en snel en is daarmee zowel efficiënt als kostenbesparend. Wij beschikken over 8 mini betonpompen op verschillende locaties in Nederland. Hierdoor zijn we zeer flexibel.