Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Beton laten storten met minibetonpomp

Op vrijdag 29-1-16 hebben we in Dongen een betonvloer verzorgt in een tussenwoning. De klant wilde graag het beton laten storten met behulp van een mini betonpomp. Binnen 2 uur was de 4,5 m3 beton verpompt en gestort. Wilt u ook uw vloer laten storten door ons? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0167-531013 of mail ons via info@boogaartbetonpompen.nl 

Het storten van een betonvloer moet direct goed gebeuren, Er enkele centimeters vanaf halen is intensief werk en er zijn gespecialiseerde mensen voor nodig. Om dit te voorkomen maken we bij het storten gebruik van een professionele Topcon laser om de hoogte te controleren. Ondanks dat we altijd met laser storten blijft het handwerk en dus is in 99% van de gevallen de vloer niet vlak genoeg om er tegels of bijvoorbeeld laminaat overheen te leggen. We kunnen het wel proberen, maar niet garanderen.

Betonvloer tuinhuis

Vandaag een prachtige klus uit mogen voeren in Ridderkerk. Er moest een betonvloer gestort worden voor een tuinhuis 105 meter ver achterin een tuin. Deze klus was dus uitermate geschikt voor de mini betonpomp. Op de locatie waar het traditionele tuinhuis met oranje pannen moest verschijnen was een keurige kist aangebracht door de aannemer en ook de wapening lag er strak bij. In totaal 11 m3 moest er verpompt worden voor de betonvloer en we hadden hier exact genoeg aan.

Moet u ook een vloer storten waar u niet dichtbij kunt komen met een betonmixer of waar een kruiwagen geen oplossing is? De mini betonpomp is bij uitstek geschikt voor het storten van beton op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor zowel kleine als grotere hoeveelheden beton is het een ideale oplossing om snel en efficiënt te werken.Vraag vrijblijvend hier een offerte aan. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of emailen, wij staan u graag te woord.

Spectaculaire pompklus

Vandaag een pompklus die je niet iedere dag tegen komt. Door middel van 2 giekpompen werd er beton in de 2 mini betonpompen gestort, die de beton weer verder verpompte naar helemaal beneden in de sluisdeur. Het tempo van storten moest gelijk zijn om de sluisdeur in balans te houden.

Spuitbeton voor Klimpark

Boogaart Betonpompen heeft het spuitbeton aangebracht voor het grootste en meeste uitdagende indoor klimpark van Europa: Coronel Adventure
Het gecreëerde rotslandschap loopt naadloos over in het klimpark en wekt, mede door de bruinrode kleur, een warme belevingssfeer op.

Spuitbeton of Shotcrete is beton die onder hoge druk tegen een wand, vloer of plafond wordt geblazen. Het wordt toegepast bij het versterken van rotslandschappen in bijvoorbeeld zwembaden, tunnelbouw of het aanleggen van dierenverblijven in dierentuinen. De spuitbeton wordt aangebracht middels een betonpomp met een maximale capaciteit van 15 m3 per uur. Hierdoor is onze methodiek voor het aanbrengen van spuit-beton beter geschikt voor grote oppervlakten (>10 m2) en minder geschikt voor kleine oppervlakten.

Slurry verpompen te Rhoon

Boogaart Betonpompen heeft de betonpomp geleverd voor het baggerwerk te Rhoon. De grienden van Rhoon herbergen een uniek stuk fauna en flora. Hierdoor diende de baggerwerkzaamheden zo min mogelijk impact te hebben op deze leefomgeving.

Het gebaggerde materiaal werd door leidingen meer dan 150 meter getransporteerd naar containers, welke gemakkelijk afgevoerd konden worden.

Zie voor meer informatie de website van Klaar baggertechnieken