Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Kleine betonpomp pompt voor Toyota en Lexus

Wederom heeft de kleine betonpomp zijn kunnen getoond. In den Haag verrijst de nieuwe Toyota en Lexus showroom van autodealer Louwman. 

Kleine betonpomp bouwt aan Lexus en Toyota showroom.

De kleine betonpomp heeft op dit prestigieuze project alle beton gestort tussen de kanaalplaatvloeren. Het ambitieuze project wordt een ‘flagstore’. Het beeldbepalende en trendsettende gebouw zal goed zichtbaar worden vanaf de A4.
Het gebouw is gebouwd op pilaren zodat het als het ware is opgelicht om het gebouw beter zichtbaar te laten zijn vanaf de snelweg.

In 4 grote betonstorts is in totaal bijna 200 kuub beton gestort. Met een oppervlakte van 9000 m² is de showroom één van de grootste in zijn soort.

Het toepassen van de kleine betonpomp bij het vullen van voegen en naden maakt het werk makkelijk, licht en snel. Tevens is het afwerkresultaat beter dan het storten van beton op de traditionele manier met een kubel. Door de dunne en hanteerbare slangen van de kleine betonpomp wordt beter gedoseerd, wat direct zichtbaar wordt in het resultaat: minder werk en een schone vloer. Een must voor ‘schone’ bouwlocaties. Manoeuvrerend tussen de pilaren is dit verreweg de meest ideale manier om beton te storten aldus één van de bouwvakkers.

Kleine betonpomp bouwt aan super parkeergarage

De kleine betonpomp is ingezet bij het storten van 880 kuub beton over een opervlakte van 35.000 m² voor de nieuwe parkeergarage van ziekenhuis Maasstad. De nieuwe garage biedt plaats aan 2000 auto’s. Hiervan zijn 600 plaatsen bedoeld voor Park&Ride, de overige plaatsen zijn voor bezoekers en personeel. De 880 kuub beton is gestort door de mini betonpomp in 16 betonstorts. Een unieke prestatie aldus D. van den Boogaart vanBouwtech. Om de achterstand door de vorst van afgelopen winter te niet te doen, wordt alles op alles gezet om de parkeergarage op tijd af te krijgen. Dit wordt onderandere bereikt door het inzetten van de kleine betonpomp. Middels het inzetten van deze kleine betonpomp, voor het vullen van de naden tussen de kanaalplaatvloeren, kan sneller en schoner worden gewerkt. Doordat er nauwkeurig kan worden gedoseerd, is het werk ook nog eens ARBO vriendelijk.

Europa’s grootste betonpomp

Bij de bouw van de nieuwe RET tramremise is de grootste betonpomp van Europa ingezet. De betonpomp kan per uur tot 200 kuub verpompen. Door zijn maximale bereik van 63 meter kan een groot vloerveld bestreken worden. Dit scheelt weer in het zeulen met slangen. Het trekken aan dikke betonslangen is zware arbeid, en dient zoveel mogelijk voorkomen te worden. Een alternatieve oplossing is het werken met de kleine betonpomp. Deze kleine betonpomp kan tot 15 m3 beton per uur verpompen. De kleine betonpomp beschikt over kleine handzame slangen welke het werken over grote afstand (200 meter)  mogelijk maken. Werken met een kleine betonpomp is specialistenwerk. Bij Boogaart Betonpompen huurt u daarom de betonpomp altijd met een machinist.

BRON

Grootste betonpomp uit Zuidwest Nederland getest!

Recent is de grootste betonpomp uit zuidwest Nederland getest. Het betreft een Putzmeister pomp die is uitgerust met een giek welke 62 meter kan overbruggen. Grote pompen zoals deze worden vaak ingezet om grote afstanden te overbruggen. Met grote betonpompen wordt beton storten bijna overal mogelijk. Het verpompen van beton wordt over steeds grotere afstanden mogelijk.

Grootste Betonpomp zuid-west Nederland in bedrijf in Middelharnis

Niet zelden kan de af te leggen afstand niet worden bereikt door de lucht. Als het door de lucht niet mogelijk is dan is het gebruik van een kleine betonpomp erg efficiënt. Er worden goed hanteerbare slangen aan elkaar gekoppeld en deze gaan over de grond. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer er beton gestort wordt in bestaande gebouwen, of het betreft nieuwbouw waarbij de staalconstructie in de weg zit. In dat geval is het slim om voor een kleine betonpomp te kiezen. De dunne handzame slangen van de kleine betonpomp zijn goed te hanteren. Tevens is er bij het pompen minder vermogen benodigd. Daardoor zal de slang minder “slaan”, wat de hanteerbaarheid ten goede komt.

Bron