Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/Smarty.class.php on line 742

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/betonpomp/domains/minibetonpomp.nl/public_html/cmsPrivate/core/Vendors/Smarty/sysplugins/smarty_internal_compilebase.php on line 52
Nieuwsberichten - Kleine betonpomp huren? Betonpompen met hoge prestaties

Nieuwsberichten

Beton storten in fitnessclub

Soms komen we op wel hele bijzonder locaties om beton te storten. Dit keer bij een fitnessclub waar er fanatiek gesport werd in de vroege uurtjes. Tijdens het beton storten gingen de dames gewoon door met hun oefeningen. Onze machinist gaf aan dat het lastig was om gefocust te blijven en dat het langer ging duren dan normaal. Wij begrijpen wel waarom.

 

De mini aanhanger betonpomp is voor dit soort klussen ideaal. Zoals te zien op de foto kunnen de activiteiten gewoon doorgaan en we kunnen met de handzame leidingen overal bijkomen.Niet onbelangrijk is dat we ook heel schoon kunnen werken doordat we de snelheid met een afstandsbediening kunnen regelen.Qua afstanden is ook veel mogelijk, van 5 of 10 meter tot wel 240 meter kunnen we overbruggen. Gaat u beton storten voor een aanbouw, schuur of tuinhuis? Wij leveren, pompen en storten beton.

240 meter ver beton verpompt in Amsterdam!

Afgelopen week 240 meter ver 14 m3 beton verpompt in Amsterdam. 220 meter hebben we vaker gedaan, maar 240 meter was nog niet eerder voorgekomen. De stortlocatie was op het prachtige Tjotterspad in Amsterdam welke alleen te bereiken was via een brug. Over deze brug mag geen grote zware betonmixer.

Ook mocht het verkeer niet gehinderd worden en aangezien de wegen zeer smal zijn konden we op 240 meter afstand van de stortlocatie de pomp en betonmixer opstellen. Al met al een prachtige uitdaging die zeer soepel verliep.

Herstellen van fundering in Berkel en Rodenrijs

Begin maart is er gestart met het herstellen van de fundering voor de rooms-katholieke kerk en pastorie aan de Noordeindseweg. In totaal moeten er 316 palen onder de gebouwen worden aangebracht. Het hele project zal naar verwachting negen maanden in beslag nemen.

Eind 2013 werd bekend dat de huidige fundering van beide gebouwen op korte termijn moet worden vervangen. Door moderne technieken kunnen straks de meeste werkzaamheden in de kelders onder de pastorie en kerk worden uitgevoerd. Op een aantal plaatsen zal ook buiten moeten worden gewerkt. De nieuwe palen krijgen een lengte van zestien en zeventien meter. Na het aanbrengen wordt de nieuwe fundering verbonden met de bestaande.De nieuwe fundering vormt de eerste fase van de restauratie van de kerk. Hierna zullen in 2017 in de tweede fase ook de gevels en de toren worden hersteld. Aansluitend moeten in het gebouw aanpassingen plaatsvinden aan de inrichting, om in de toekomst naast de eredienst ook breder gebruik mogelijk te maken. Daarmee wordt het gebouw beter toegankelijk voor concerten, lezingen, symposia en tentoonstellingen. Het parochiebestuur wil de totale restauratie afronden vóór mei 2018, omdat kerk en pastorie dan honderdvijftig jaar bestaan.
Met de hele aanpak is een bedrag gemoeid van ruim twee miljoen euro.

Boogaart Betonpompen verzorgt in het verpompen van de beton die in de buispalen gaat. De beton wordt verpompt met een aanhangerbetonpomp omdat de buispalen zich op moeilijk bereikbare plaatsen bevinden.

Beton storten voor wasboxen in Bergen op Zoom

Bij het Shell service station Ozcan in Bergen op Zoom worden er nieuwe wasboxen gebouwd. Vandaag was het moment gekomen om de fundering af te ronden. Het beton storten werd uitgevoerd met een mini betonpomp. Ideaal in deze situatie waarin er nauwkeurig gestort moet worden. In nog geen 2 uur zat de 5 m3 beton in de bekisting en was alles weer netjes schoon en opgeruimd.

Wilt u ook een betonpomp huren? Voor meer informatie over beton, betonprijzen of wilt u een betonvloer laten storten kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0167-531013 of kijk op onze website:www.minibetonpomp.nl. We zijn gevestigd in Tholen, Gouda, Venlo, Haarlem en Den Bosch.

Beton storten in de Efteling

Op vrijdag 29-1-2016 waren we te gast in de Efteling om beton te storten. De stad Raveleijn welke in 2011 officieel is geopend moest worden voorzien van een rolstoel vriendelijk pad. Om dit te realiseren moesten we 60 meter ver beton storten in klaarstaande poeren. Op deze poeren komt de eindconstructie zodat ook mensen in een rolstoel in de enorme openluchtarena (1450m2) die plaats biedt aan wel 1200 bezoekers de show kunnen meemaken. Een mooie klus die uitermate geschikt was voor de mini betonpomp en weer benadrukt hoe goed het beton storten gaat op moeilijk bereikbare plaatsen.

Beton storten is zwaar werk. Maar met de mini betonpomp zijn zware kruiwagens en grote onhandelbare betonslangen niet meer nodig. We hebben dunne, handzame slangen/leidingen bij ons. Zo worden de werknemers van het project ontlast en is het arbo verantwoord werken. We kunnen tot een maximale afstand van 250 meter beton verpompen. Moeten we nog verder dan kan er eventueel nog een pomp tussen gezet worden. (indien mogelijk)